About Me Education Projects Students Published Works Software Developed Contact  
     
  Students

Rezultate Examene - Sesiunea Septembrie 2017

Contestatii Luni 11 Septembrie 2017, Ora 14 Sala 108 (Cladirea Turn)

Rezultatele Examenului de Dinamica Constructiilor
Rezultatele Examenului de Analiza Numerica


Rezultate Examene - Sesiunea Iunie-Iulie 2017

Rezultatele Examenului de Dinamica Constructiilor


Rezultate Examene - Sesiunea Ianuarie-Februarie 2017

Rezultatele Examenului la disciplina ANALIZA NUMERICA RESTANTE

Contestatii Miercuri 1 Martie 2017 Ora 12 Sala 108 (Cladirea Turn)


Rezultatele Examenului de Analiza Numerica

Contestatii: Luni 13 Februarie, Sala 108 Cladirea Turn, Ora 17.


Subiecte de examen - Sesiunea Iarna 2017

Analiza Numerica (Anul II)

Analiza Dinamiza Neliniara a Structurilor (Master Inginerie Structurala)

Dinamica si Analiza Plastica in Proiectarea Structurilor (Master CDB)

Metode Numerice in Inginerie Geotehnica (Master Inginerie Geotehnica)

Metode Computerizate de Calcul in Analiza Structurilor (Master CDB II)

Suport de curs Master Inginerie Geotehnica

Curs MEF

GFAS



Rezultate Examene - Sesiune Vara 2016

Rezultatele Examen Dinamica

Rezultatele Examen Dinamica


Contestatii Vineri 17 iunie ora 11-12, sala 108, cladirea Turn, Str Daicoviciu.



Rezultatele Restanta Examen Dinamica

Subiecte de examen

DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2016

Rezultate Examene - Sesiune Iarna 2016

Restante 02.2016


Analiza Numerica - Inginerie Civila - 06.02.2016

Analiza Numerica - Inginerie Civila

Analiza Numerica - Inginerie Civila Grupa 32203+R

Analiza Numerica - Inginerie Economica



Subiecte de Examen - Ianuarie 2016

Analiza dinamica neliniara a structurilor

MEF

ANALIZA NUMERICA

Suport de curs Master Inginerie Geotehnica - Ianuarie 2016

Curs MEF

GFAS



Rezultate Examene - Sesiune Toamna 2015:

Rezultate Examen Analiza Numerica

Rezultate Examen Dinamica Structurilor



Rezultate Examene - Sesiune Vara 2015:

REZULTATE EXAMEN DINAMICA si STABILITATE - RESTANTE
Contestatii Miercuri 8 Iulie Ora 14, Sala 147.



Rezultate Examen Dinamica
Grupa 32301

Grupa 32302

Grupa 32303

Grupa 32304

Grupa 32305



Rezultatele la examenele Dinamica si Analiza Numerica
vor fi afisate in decursul zilei de Luni 22 iunie 2015.
Contestatii Marti 23 iunie ora 12, sala 147, etajul I, Str. Baritiu 25


Rezultate Examene - Sesiune Iarna 2015:

REZULTATELE EXAMENULUI ANALIZA NUMERICA Re-Examinari

REZULTATE FINALE CDB II


Metode Numerice in Inginerie Geotehnica

ANALIZA NUMERICA 6-10 Februarie 2015

ANALIZA NUMERICA IE - Ianuarie 2015

Subiecte de Examen - Ianuarie 2015

Master CDB - Anul I

MEF

Analiza dinamica neliniara a structurilor

ANALIZA NUMERICA

Metode computerizate de calcul - Anul II- Master CDB

Subiecte de examen

DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2014

Analiza structurala neliniara a structurilor - Iunie 2014

Rezultate Examene:

REZULTATE EXAMENE Restanta Septembrie 2014


Rezultatele la examenele din restanta la Dinamica Si Stabilitatea Constructiilor si Analiza structurala neliniara a structurilor vor fi anuntate Luni 14 iulie 2014 in sala 147,
etajul I, Str. Baritiu 25 dupa ora 10


Rezultatele din sesiunea de re-examinari pt Dinamica vor fi afisate Vineri 11.07.2014 la sala 104, cladirea turn, dupa ora 13.


REZULTATE EXAMEN DINAMICA STRUCTURILOR Iunie 2014


Rezultatele la examenul de Dinamica si Stabilitate (Partea I).

Rezultate 10-12 Iunie

Rezultate 14 Iunie

Contestatii Miercuri 18 iunie ora 12, sala 174 Baritiu 25.



Rezultate Re-Examinari (Mai 2014)


Rezultate Re-Examinari (Februarie 2014)


Rezultate Analiza Numerica 04.02.2014 si 07.02.2014


Examenul la disciplina "Dinamica si analiza plastica a structurilor din beton armat" -Master Anul I-CDB- va avea loc in data de 4.02.2014 incepind cu ora 9 in sala 304. Subiectele de examen(referate) - Download


Rezultate Analiza Numerica 28.01.2014


Rezultate Analiza Numerica 21.01.2014


Rezultate Analiza Numerica IE 2013-2014



MASTER Inginerie Structurala 2014

Subiecte de examen

Tema

Curbele de capacitate

Subiecte de examen

DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2013

ANALIZA STRUCTURALA NELINIARA - anul I MASTER-Inginerie Structurala


Analiza Numerica

Analiza Dinamica Neliniara (Master Inginerie Structurala)

MEF (Master Inginerie Geotehnica)

Dinamica si Analiza Plastica (Master CDB)


Master:

TEME DISERTATIE/PROIECTE CERCETARE 2012-2013 MASTER


Rezultate Examene:

Rezultatele din sesiunea de re-examinari vor fi afisate Luni 23.09.2013, sala 147,
Baritiu 25, Etajul 1, Ora 12.


Rezultate Dinamica Septembrie 2013



Rezultatele la examenele din restanta vor fi anuntate Sambata 20 iulie 2013 in sala 147,
etajul I, Str. Baritiu 25 incepind cu ora 14


Rezultatele examenului la disciplina Dinamica si Stabilitatea Constructiilor sustinut in data de 30 iunie 2013 vor fi anuntate Marti 2 iulie 2013 in sala 147,
etajul I, Str. Baritiu 25 incepind cu ora 12


Rezultate Analiza Neliniara a Structurilor - Master I - Iunie 2013

Rezultate Examen DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - 19-20 Iunie 2013

Rezultate Examen DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - 18 Iunie 2013

Rezultate Examen DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2013


Rezultate Examen Restante
Contestatii Marti 26 Februarie 2013, Ora 12, Sala 147



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - 9 Februarie
Contestatii Marti 12 Februarie 2013, Ora 12, Sala 147



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - Inginerie Civila - 4 Februarie
Contestatii Joi 7 Februarie 2013, Ora 12, Sala 304



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - Inginerie Civila
Contestatii Miercuri 30 Ianuarie 2013, Ora 12, Sala 304



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - Inginerie Economica
Contestatii Miercuri 30 Ianuarie 2013, Ora 12, Sala 304



Rezultate Examen METODE COMPUTERIZATE DE CALCUL - MASTER
Contestatii Miercuri 30 Ianuarie 2013, Ora 14, Sala 304



Rezultate Examen 28 Mai 2012
Contestatii 1.06.2012 Ora 12, Sala 304



Courses and lab works on:

Numerical Analysis (Bachelor of Science)
Theoretical Mechanics (Bachelor of Science)
Dynamic Analysis of Structures (Bachelor of Science)
Numerical Methods in Engineering-FEM (Master of Engineering Course)
Nonlinear analysis of structures (Master of Engineering Course)
Application of finite element method in Geotechnical Engineering (Master of Engineering Course)

SESIUNEA DE EXAMENE 2012-IARNA

!REZULTATE EXAMEN ANALIZA NUMERICA-RESTANTA!

Inginerie Civila(32201-32215)

Inginerie Economica

Contestatii 20.02.2012 Sala 304 Ora 10!

Metode computerizate de calcul-Master anul II-CDB

Materilal bibliographic:

M1, M2,M3,M4

Subiecte pentru verificare

Nota: Examenul va avea loc in data de 31 ianuarie (Marti) 2012, sala 304 ora 12!

Analiza Numerica

(Licenta II)

Analiza dinamica neliniara a structurilor

(Master- I-Inginerie Structurala)

Dinamica si analiza plastica in proiectarea structurala

(Master I-Constructii durabile din beton)

Metoda elementelor finite in ingineria geotehnica

(Master I-Inginerie Geotehnica)

Subiecte de examen

Material bibliografic

Rezultate IE

Rezultate 18.01.2012 (Grupa 32208)

Rezultate 20.01.2012 (Grupa 32206)

Rezultate 23.01.2012 (Grupa 32210)

Rezultate 26.01.2012 (Grupa 32207)

Rezultate 01.02.2012 (Grupa 32212)

REZULTATE 03-04 2012

Tema

Verificare

Material bibliografic: C1, C3,C4, A1, A2

Verificare

Material bibliografic: C1,C2, C3,C4,

L1, L2, A1, A2, P1

!Examenul va avea loc in data de 3 februarie 2012, sala 304 ora 12!





Material bibliografic: Curs(Schita); GFAS

Subiecte de examen

Nota: Prezentarea referatelor si a modelelor numerice se va face in

perioada 30 Ianuarie-3 Februarie sala 304 ora 16.

Proba scrisa se va desfasura conform programarii

examenului in data de 27 ianuarie ora 12!


EXAMENE -Arhiva (2011-cont)
EXAMENE -Arhiva (2011)
EXAMENE -Arhiva (2009-2010)
EXAMENE -Arhiva (2008-2009)




 
 
| About me | Education/Memberships | Projects | Students | Published works | Software Developed | Contact |

Nedstat Basic - Free web site statisticsPersonal homepage website counter Free counter

Copyright � Cosmin Chiorean. All Rights Reserved.
Website design by Chris P.C. srl.


Quick links


Department of Structural Mechanics (MECON)

CE-PhD 2012, 4-7 November 2012, Cluj-Napoca, Romania



Journal Acta Technica Napocensis: Civil Engineering & Architecture