About Me Education Projects Students Published Works Software Developed Contact  
  Students

PREZENTARE PROGRAM DE STUDIU MASTER-INGINERIE STRUCTURALA

(Program masteral de dubla diploma cu Universitatea din Bergamo, Italia)


https://www.unibg.it/studia-noi/ti-aiutiamo/orientarsi/open-day/open-day-ateneo-corsi-laurea-magistrale/digital-open-day

Analiza sectiunilor compozite otel-beton la actiunea focului




  Cursuri Online
Programare Cursuri Online

Topic: Analiza Statica si Dinamica Neliniara
Time: Oct 31, 2022 09:40 PM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72549510496?pwd=XXDpcFRnL7SyaVEacuC8vy14ryAQeR.1

Meeting ID: 725 4951 0496
Passcode: yK71VA




Evaluare/Examen



REZULTATELE LA EXAMENUL DE MECANICA I (SEISUNEA RESTANTE IULIE 2022)


REZULTATELE LA EXAMENUL DE DINAMICA (SEISUNEA RESTANTE IULIE 2022)


REZULTATELE LA EXAMENUL DE METODE NUMERICE (SEISUNEA RESTANTE IULIE 2022)

CONTESTATII

Topic: Contestatii
Time: Aug 3, 2022 10:00 AM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81913592273?pwd=Q244QWRuQlJwU3NHdTZ3alBMNk96dz09

Meeting ID: 819 1359 2273
Passcode: Mm01q2




REZULTATELE LA EXAMENUL DE MECANICA I (SEISUNEA RESTANTE 26 IUNIE 2022)

Topic: Contestatii Mecanica I
Time: Jun 27, 2022 04:00 PM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81307005869?pwd=rIUwV_oEHnGNujKBxRy_-rPwkno8ja.1

Meeting ID: 813 0700 5869
Passcode: Hy4HrZ





REZULTATELE LA EXAMENUL MECANICA I
(Sesiunea Iunie 2022)
Contestatii 18.06.2022 Ora 10 la adresa:


Topic: Contestatii Mecanica I
Time: Jun 18, 2022 10:00 AM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88325318668?pwd=c29Jem1sZE5yU3hSWWZDL2dRajNRZz09

Meeting ID: 883 2531 8668
Passcode: 0e9Kug




REZULTATELE LA DISCPLINA STATICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR III (STABILITATE)

(postat 17.06.2022)


REZULTATELE LA EXAMENUL DINAMICA CONSTRUCTIILOR (actualizat 20:34)

ERATA: referitor la notele 4.5 luate in calculul mediei finale- a se vedea documentul actualizat

CONTESTATII (15.02.2022 Ora 10)
Topic: Contestatii Dinamica Constructiilor
Time: Feb 15, 2022 10:00 AM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88643258158?pwd=eCtvSHloOVBKL1llZVZUQ3hpaVpIdz09

Meeting ID: 886 4325 8158
Passcode: p7nRuZ


REZULTATELE LA EXAMENUL METODE NUMERICE (sesiunea restante-februarie)

CONTESTATII (15.02.2022 Ora 11)


Topic: Contestatii METODE NUMERICE
Time: Feb 15, 2022 11:00 AM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85335432191?pwd=b2ZLUE1sY3BpTHFReW9SR0dGb2M2Zz09

Meeting ID: 853 3543 2191
Passcode: dw7CAS




Pentru grupa 32204
REZULTATE
Topic: Contestatii Metode Numerice (grupa 32204)
Time: Feb 7, 2022 01:00 PM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84357158252?pwd=d2lmbFBGbGR0b2JwRUIrbkF1YkZxQT09

Meeting ID: 843 5715 8252
Passcode: N0WRKz



Rezultatele la examenul Metode Numerice (Anul II Inginerie Civila) vor fi afisate in data de 7 februarie ora 10 pe acest site!


REZULTATE
(Pentru grupa 32204 rezultatele vor fi afisate la ora 13)

Contestatii:
Topic: Contestatii Metode Numerice
Time: Feb 7, 2022 10:00 AM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86007092177?pwd=SnV1ZlpHcDVkcUZKWXJMeXJvQnlRZz09

Meeting ID: 860 0709 2177
Passcode: fXha41


Rezultatele la examenul Dinamica Constructiilor (Anul III Inginerie Civila) vor fi afisate in data de 7 februarie ora 10 pe acest site!


REZULTATE

Contestatii:

Topic: Contestatii Dinamica Constructiilor
Time: Feb 7, 2022 11:00 AM Bucharest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82339166636?pwd=Y3FpMXVFUm1YejRoeVdwL1NBQmFCZz09

Meeting ID: 823 3916 6636
Passcode: Tf83fc








Subiecte de Examen

Subiecte pentru examen

METODE NUMERICE IN INGINERIA CIVILA
(Master Inginerie Structurala- 2021-2022)

Sesiunea Iunie 2022

MECANICA I
(Inginerie Civila/ Iniginerie Economica Anul I- 2021-2022)

Sesiunea Iunie 2022

Statica Si Stabilitatea Constructiilor III
(Inginerie Civila Anul III- 2021-2022)

Sesiunea Iunie 2022

Metoda Elementelor Finite
Master Inginerie Geotehnica Anul II (2021-2022)

Metode Numerice
CCIA (2021-2022)

Dinamica Constructiilor
(CCIA 2021-2022)

Analiza Statica si Dinamica Neliniara a Structurilor
(Master IS & CDB 2021-2022)


Analiza Statica si Dinamica Neliniara
Nota cu privire la desfasurarea examenului
Master IS (2020-2021)


Dinamica Constructiilor: Subiecte de examen & Modalitatea de evaluare
CCIA (2020-2021)

Metoda Elementelor Finite (Master IG)
Nota cu privire la desfasurarea examenului
Master IG (2020-2021)


Analiza Statica si Dinamica Neliniara

Nota cu privire la desfasurarea examenului
Master CDB (2020-2021)


DINAMICA - Iunie 2020

Metode Numerice - Iunie 2020

Nota cu privire la evaluarea studentilor la disciplina "Statica si Stabilitarea Constructiilor III"
Evaluare Stabilitate
Nota cu privire la desfasurarea examenului la disciplina "Dinamica"
Evaluare Dinamica
Nota cu privire la desfasurarea examenului la disciplina Metode Numerice in Inginerie
Evaluare Metode Numerice

Cursuri

Dinamica Structurilor

Statica si Stabilitatea Structurilor III

Metode Numerice in Ingineria Civila

Analiza statica si dinamica neliniara a structurilor




(anul III-CCIA)

(anul III-CCIA)

(Master Anul I-IS)

Partea I-Schematizari ale structurilor in calculul dinamic

Curs (pdf)

Partea I-


Partea I-


Partea I

CURS I


CURS II

CURS III

PREZENTARE

VIDEO

Prezentare (ppt)


Prezentare (video)


Partea II- Raspunsul dinamic al sistemelor cu 1-GDL

Curs (pdf)

Partea II-

Curs 2 (pdf)

Partea II



CURS

PREZENTARE

VIDEO

1. Prezentare_GFAS_2019.pdf

Partea II

2. Prezentare_Generala.pdf

3. Calcul la foc.pdf

4. Determinarea curbelor de interactiune.pdf

5. Determinarea relatiilor Moment-Curbura.pdf

6. Raspunsul Seismic Local.pdf

7. Video 1

8. Video 2

Prezentare (ppt)

Curs 3 (pdf)


Prezentari

Prezentare 1

Video 1

Video 2

Video 3

Video 6

Video 7

Video 8


Partea III- Raspunsul dinamic al sistemelor cu

n-GDL

Curs (pdf)


Curs (pdf)_Completare

Partea III-

Curs 4-5 (pdf)

Partea III-


Partea III

Curs

Ref Valori Proprii (pdf)

Curs 6 (pdf)


Prezentare

Prezentare (video)

RefCurs 6 (pdf)


Video



Rezultate Examene Restanta Februarie 2020

Rezultatele examenului la disciplina Metode Numerice

Contestatii
Marti 25 Feb. 2020 Ora 12, Sala 108 Cladirea Turn.


Rezultate Examene - Februarie 2020

Rezultatele examenului la disciplina Metode Numerice-Sesiunea I

Contestatii
Luni 10 Feb. 2020 Ora 14, Sala 108 Cladirea Turn.


Subiecte de examen - Sesiunea Iarna 2020

Analiza Numerica (Anul II) [1]
Analiza Numerica (Anul II) [2]


Analiza Dinamiza Neliniara a Structurilor
(Master Inginerie Structurala si Constructii Durabile din Beton)


Metode Numerice in Inginerie Geotehnica (Master Inginerie Geotehnica)

Metode Computerizate de Calcul
(Anul II- Master Constructii Durabile din Beton Armat 2019-2020)




Rezultate Examene - Iunie-Iulie 2019

Rezultatele examenului la disciplina Dinamica - Restante

Contestatii
Marti 16 iulie 2019, Sala 108, ora 12, Cladirea Turn.


Rezultatele examenului la disciplina Dinamica

Contestatii
Luni 1 iulie 2019, Sala 108, ora 11, Cladirea Turn.


Rezultate Examene Restanta Februarie 2019

Rezultatele examenului la disciplina Metode Numerice

Contestatii (inclusiv bonificatiile datorate prezentei la curs)
Miercuri 26 Feb. 2019 Ora 12, Sala 108 Cladirea Turn.


Rezultate Examene - Februarie 2019

Rezultatele examenului la disciplina Metode Numerice-Sesiunea I

Contestatii (inclusiv bonificatiile datorate prezentei la curs)
Miercuri 13 Feb. 2019 Ora 12, Sala 108 Cladirea Turn.


Subiecte de Examen

Metode Numerice in Ingineria Geotehnica



Rezultate Examene - Sesiunea Restante Iulie 2018

Contestatii Miercuri 11 Iulie 2018, Ora 10 Sala 108 (Cladirea Turn)

Rezultatele Examenului de Dinamica si Stabilitate


Rezultate Examene - Sesiunea Iunie 2018

Contestatii Luni 25 Iunie 2018, Ora 12 Sala 108 (Cladirea Turn)

Rezultatele Examenului de Dinamica si Stabilitate


Subiecte de Examen

DINAMICA - Iunie 2018

Analiza structurala neliniara (Master I IS) - Iunie 2018 [1]
Curbe Capacitate: [2] [3]



Rezultate Examene - Sesiunea Ianuarie-Februarie 2018

Rezultatele Examenului la disciplina ANALIZA NUMERICA RESTANTE

Contestatii Miercuri 28 Februarie 2018 Ora 12 Sala 108 (Cladirea Turn)


Rezultatele Examenului la disciplina ANALIZA NUMERICA

Contestatii Miercuri 14.02.2018 sala 108, cladirea Turn, Str Daicoviciu, ora 12.


 Subiecte de examen - Sesiunea Iarna 2018

Analiza Numerica (Anul II)

Analiza Dinamiza Neliniara a Structurilor (Master Inginerie Structurala)

Dinamica si Analiza Plastica in Proiectarea Structurilor (Master CDB)



Rezultate Examene - Sesiunea Septembrie 2017

Contestatii Luni 11 Septembrie 2017, Ora 14 Sala 108 (Cladirea Turn)

Rezultatele Examenului de Dinamica Constructiilor
Rezultatele Examenului de Analiza Numerica


Rezultate Examene - Sesiunea Iunie-Iulie 2017

Rezultatele Examenului de Dinamica Constructiilor


Rezultate Examene - Sesiunea Ianuarie-Februarie 2017

Rezultatele Examenului la disciplina ANALIZA NUMERICA RESTANTE

Contestatii Miercuri 1 Martie 2017 Ora 12 Sala 108 (Cladirea Turn)


Rezultatele Examenului de Analiza Numerica

Contestatii: Luni 13 Februarie, Sala 108 Cladirea Turn, Ora 17.


Subiecte de examen - Sesiunea Iarna 2017

Analiza Numerica (Anul II)

Analiza Dinamiza Neliniara a Structurilor (Master Inginerie Structurala)

Dinamica si Analiza Plastica in Proiectarea Structurilor (Master CDB)

Metode Numerice in Inginerie Geotehnica (Master Inginerie Geotehnica)

Metode Computerizate de Calcul in Analiza Structurilor (Master CDB II)

Suport de curs Master Inginerie Geotehnica

Curs MEF

GFAS



Rezultate Examene - Sesiune Vara 2016

Rezultatele Examen Dinamica

Rezultatele Examen Dinamica


Contestatii Vineri 17 iunie ora 11-12, sala 108, cladirea Turn, Str Daicoviciu.



Rezultatele Restanta Examen Dinamica

Subiecte de examen

DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2016

Rezultate Examene - Sesiune Iarna 2016

Restante 02.2016


Analiza Numerica - Inginerie Civila - 06.02.2016

Analiza Numerica - Inginerie Civila

Analiza Numerica - Inginerie Civila Grupa 32203+R

Analiza Numerica - Inginerie Economica



Subiecte de Examen - Ianuarie 2016

Analiza dinamica neliniara a structurilor

MEF

ANALIZA NUMERICA

Suport de curs Master Inginerie Geotehnica - Ianuarie 2016

Curs MEF

GFAS



Rezultate Examene - Sesiune Toamna 2015:

Rezultate Examen Analiza Numerica

Rezultate Examen Dinamica Structurilor



Rezultate Examene - Sesiune Vara 2015:

REZULTATE EXAMEN DINAMICA si STABILITATE - RESTANTE
Contestatii Miercuri 8 Iulie Ora 14, Sala 147.



Rezultate Examen Dinamica
Grupa 32301

Grupa 32302

Grupa 32303

Grupa 32304

Grupa 32305



Rezultatele la examenele Dinamica si Analiza Numerica
vor fi afisate in decursul zilei de Luni 22 iunie 2015.
Contestatii Marti 23 iunie ora 12, sala 147, etajul I, Str. Baritiu 25


Rezultate Examene - Sesiune Iarna 2015:

REZULTATELE EXAMENULUI ANALIZA NUMERICA Re-Examinari

REZULTATE FINALE CDB II


Metode Numerice in Inginerie Geotehnica

ANALIZA NUMERICA 6-10 Februarie 2015

ANALIZA NUMERICA IE - Ianuarie 2015

Subiecte de Examen - Ianuarie 2015

Master CDB - Anul I

MEF

Analiza dinamica neliniara a structurilor

ANALIZA NUMERICA

Metode computerizate de calcul - Anul II- Master CDB

Subiecte de examen

DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2014

Analiza structurala neliniara a structurilor - Iunie 2014

Rezultate Examene:

REZULTATE EXAMENE Restanta Septembrie 2014


Rezultatele la examenele din restanta la Dinamica Si Stabilitatea Constructiilor si Analiza structurala neliniara a structurilor vor fi anuntate Luni 14 iulie 2014 in sala 147,
etajul I, Str. Baritiu 25 dupa ora 10


Rezultatele din sesiunea de re-examinari pt Dinamica vor fi afisate Vineri 11.07.2014 la sala 104, cladirea turn, dupa ora 13.


REZULTATE EXAMEN DINAMICA STRUCTURILOR Iunie 2014


Rezultatele la examenul de Dinamica si Stabilitate (Partea I).

Rezultate 10-12 Iunie

Rezultate 14 Iunie

Contestatii Miercuri 18 iunie ora 12, sala 174 Baritiu 25.



Rezultate Re-Examinari (Mai 2014)


Rezultate Re-Examinari (Februarie 2014)


Rezultate Analiza Numerica 04.02.2014 si 07.02.2014


Examenul la disciplina "Dinamica si analiza plastica a structurilor din beton armat" -Master Anul I-CDB- va avea loc in data de 4.02.2014 incepind cu ora 9 in sala 304. Subiectele de examen(referate) - Download


Rezultate Analiza Numerica 28.01.2014


Rezultate Analiza Numerica 21.01.2014


Rezultate Analiza Numerica IE 2013-2014



MASTER Inginerie Structurala 2014

Subiecte de examen

Tema

Curbele de capacitate

Subiecte de examen

DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2013

ANALIZA STRUCTURALA NELINIARA - anul I MASTER-Inginerie Structurala


Analiza Numerica

Analiza Dinamica Neliniara (Master Inginerie Structurala)

MEF (Master Inginerie Geotehnica)

Dinamica si Analiza Plastica (Master CDB)


Master:

TEME DISERTATIE/PROIECTE CERCETARE 2012-2013 MASTER


Rezultate Examene:

Rezultatele din sesiunea de re-examinari vor fi afisate Luni 23.09.2013, sala 147,
Baritiu 25, Etajul 1, Ora 12.


Rezultate Dinamica Septembrie 2013



Rezultatele la examenele din restanta vor fi anuntate Sambata 20 iulie 2013 in sala 147,
etajul I, Str. Baritiu 25 incepind cu ora 14


Rezultatele examenului la disciplina Dinamica si Stabilitatea Constructiilor sustinut in data de 30 iunie 2013 vor fi anuntate Marti 2 iulie 2013 in sala 147,
etajul I, Str. Baritiu 25 incepind cu ora 12


Rezultate Analiza Neliniara a Structurilor - Master I - Iunie 2013

Rezultate Examen DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - 19-20 Iunie 2013

Rezultate Examen DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - 18 Iunie 2013

Rezultate Examen DINAMICA SI STABILITATEA CONSTRUCTIILOR - Iunie 2013


Rezultate Examen Restante
Contestatii Marti 26 Februarie 2013, Ora 12, Sala 147



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - 9 Februarie
Contestatii Marti 12 Februarie 2013, Ora 12, Sala 147



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - Inginerie Civila - 4 Februarie
Contestatii Joi 7 Februarie 2013, Ora 12, Sala 304



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - Inginerie Civila
Contestatii Miercuri 30 Ianuarie 2013, Ora 12, Sala 304



Rezultate Examen ANALIZA NUMERICA - Inginerie Economica
Contestatii Miercuri 30 Ianuarie 2013, Ora 12, Sala 304



Rezultate Examen METODE COMPUTERIZATE DE CALCUL - MASTER
Contestatii Miercuri 30 Ianuarie 2013, Ora 14, Sala 304



Rezultate Examen 28 Mai 2012
Contestatii 1.06.2012 Ora 12, Sala 304



Courses and lab works on:

Numerical Analysis (Bachelor of Science)
Theoretical Mechanics (Bachelor of Science)
Dynamic Analysis of Structures (Bachelor of Science)
Numerical Methods in Engineering-FEM (Master of Engineering Course)
Nonlinear analysis of structures (Master of Engineering Course)
Application of finite element method in Geotechnical Engineering (Master of Engineering Course)

SESIUNEA DE EXAMENE 2012-IARNA

!REZULTATE EXAMEN ANALIZA NUMERICA-RESTANTA!

Inginerie Civila(32201-32215)

Inginerie Economica

Contestatii 20.02.2012 Sala 304 Ora 10!

Metode computerizate de calcul-Master anul II-CDB

Materilal bibliographic:

M1, M2,M3,M4

Subiecte pentru verificare

Nota: Examenul va avea loc in data de 31 ianuarie (Marti) 2012, sala 304 ora 12!

Analiza Numerica

(Licenta II)

Analiza dinamica neliniara a structurilor

(Master- I-Inginerie Structurala)

Dinamica si analiza plastica in proiectarea structurala

(Master I-Constructii durabile din beton)

Metoda elementelor finite in ingineria geotehnica

(Master I-Inginerie Geotehnica)

Subiecte de examen

Material bibliografic

Rezultate IE

Rezultate 18.01.2012 (Grupa 32208)

Rezultate 20.01.2012 (Grupa 32206)

Rezultate 23.01.2012 (Grupa 32210)

Rezultate 26.01.2012 (Grupa 32207)

Rezultate 01.02.2012 (Grupa 32212)

REZULTATE 03-04 2012

Tema

Verificare

Material bibliografic: C1, C3,C4, A1, A2

Verificare

Material bibliografic: C1,C2, C3,C4,

L1, L2, A1, A2, P1

!Examenul va avea loc in data de 3 februarie 2012, sala 304 ora 12!





Material bibliografic: Curs(Schita); GFAS

Subiecte de examen

Nota: Prezentarea referatelor si a modelelor numerice se va face in

perioada 30 Ianuarie-3 Februarie sala 304 ora 16.

Proba scrisa se va desfasura conform programarii

examenului in data de 27 ianuarie ora 12!


EXAMENE -Arhiva (2011-cont)
EXAMENE -Arhiva (2011)
EXAMENE -Arhiva (2009-2010)
EXAMENE -Arhiva (2008-2009)




 
 
| About me | Education/Memberships | Projects | Students | Published works | Software Developed | Contact |

Copyright Cosmin Chiorean. All Rights Reserved.
Website design by Chris P.C. srl.